Életfa Emlékplakett

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést adományozta nyugdíjas kolléganőnk részére Nagy István agrárminiszter az 1848. március 15-e alkalmából rendezett ünnepségen.

Betartjuk a magyar nemzet gerincét adó vidéknek tett ígéreteinket, és soha nem látott fejlesztéseket indítunk be. Az ágazat minden szereplője tudja, „most vagy soha”, mondta Nagy István agrárminiszter az 1848. március 15-e alkalmából rendezett ünnepségen a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

A tárcavezető köszöntötte az agrárium területén kiemelkedő teljesítményt nyújtókat, és hangsúlyozta, hogy a siker kovásza az agráriumban az ágazati szereplők közötti összefogás. Az egység jelenik meg a kitüntettek körében: bárhonnan érkezzenek, bármilyen szakterületen dolgozzanak, munkásságuk egy irányba mutat, ami az Agrárminisztériumhoz tartozó ágazatok, szakterületek erősítése, felemelése. Nehéz időkben különösképpen szükség van olyanokra, akik a próbatételek közepette is példát mutatnak azzal, hogy igyekeznek a legjobbat kihozni magukból és a rájuk bízott javakból, emlékeztetett Nagy István.

agrmin_230315

Agrárminiszter Úr az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést adományozta Pétervári-Varga Ágnes, a Gemenc Zrt. nyugalmazott bér- és társadalombiztosítási ügyintézője részére, több mint három évtizedes áldozatos munkájáért, mellyel hozzájárult az erdőgazdaság eredményességéhez.

PVÁ

Pétervári-Varga Ágnes, a Gemenc Zrt. nyugalmazott bér és társadalombiztosítási ügyintézője a társaságnál töltött több, mint 33 éve alatt mindig lelkiismeretesen és a maximalitásra törekedve dolgozott, szakmai tapasztalataival és készségeivel hozzájárult az erdőgazdaság eredményességéhez.

1976 tavaszán lépett munkába a Gemenc Zrt. jogelődjénél, a Műszaki Erdészet üzemi pénztárosakét, majd 3 év elteltével a Hajósi Erdészetnél folytatta munkáját bérelszámolóként. 1980-as években adminisztrátorként, majd társadalombiztosítási ügyintézőként tevékenykedett.

1992-től a Rakodó és Hajózási Erdészet vezető könyvelője lett.

 

Rövid, Duna-Holz Kft-hez történt áthelyezés után, 2006 -ig folytatta vezető könyvelői munkáját a Rakodó és Hajózási Erdészetnél, majd a Rakodó és Fafeldolgozó Erdészetnél.

Ezután, 2010-es nyugdíjazásáig a Gemenc Zrt. központjában bér és társadalombiztosítási ügyintézőként tevékenykedett.

Az erdőgazdaságnál eltöltött évei alatt példás munkavégzésével, valamint munkabírásával kellő elismerést és tiszteletet szerzett magának munkatársai körében.