Szelfizz Gemencen!

A Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. nyilvános fotópályázatot hirdet, Szelfi – Én és a Gemenci erdő címmel.

Ossz meg velünk egy „önfotót”, amely a kedvenc helyeden (csak a szabadon látogatható területeken) készült a Gemenci erdőben, a Gemenci Erdei Vasúton, annak megállóiban, bármely Gemenci kiállításunkon vagy a Pörböly mellett található vadmegfigyelőnknél, felülről, oldalról, tükörből, mosolyogva, grimaszolva, kézen állva, stb. – csak néhány ötlet.

 

Erdő és turista kapcsolatára vagyunk kíváncsiak. Mutasd meg mit csinálsz Nálunk, Gemencen! Önfeledt szórakozás, kreatív profizmus mindenek felett!

 

Pályázati feltételek

A versenyen bármely természetes személy részt vehet egy, a Gemenci erdőben (csak a szabadon látogatható területeken) készített fotóval, amelyen önmaga szerepel esetleg családja, barátai társaságában. A pályamű készülhet digitális fényképezővel vagy okostelefonnal.

Minden pályázó egy pályaművel vehet részt a megmérettetésen, amely lehet egyedi kép vagy maximum 3 képből álló fotósorozat.

Technikai követelmény: JPG kiterjesztés, legalább 640?480 pixel, legfeljebb 3500?2900 pixel felbontás.

 

A pályaműveket a szelfi@gemenczrt.hu e-mail címre kérjük beküldeni. Az üzenet tartalmazza a pályázó nevét és címét, mobiltelefonszámát, a fotó/k készítésének helyét és a pályamű címét.

 

Beküldési határidő: 2014. szeptember 19., 22:00 óra.

 

A pályázó a pályázat benyújtásával kijelenti, hogy rendelkezik a kép szerzői jogaival, elfogadja a pályázati feltételeket, illetőleg a beküldött fotón szereplő személyek beleegyezésével rendelkezik, más személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó hozzájárulását adja ahhoz, hogy a benyújtott képet a Gemenc Zrt. a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett ellenszolgáltatás nélkül felhasználja.

 

A bírálóbizottság a beérkezett pályaművekből a három legötletesebb munkát részesíti elismerésben.

 

A beküldött pályaműveket szeptember 20-án feltöltjük az Ökoturisztikai Központ Gemenc Facebook oldalára, ahol nyilvános szavazásra bocsátjuk és a legtöbb like-ot kapott pályaművet közönségdíjjal jutalmazzuk. A szavazás 2014. szeptember 25-én 12:00 órakor zárul.

 

A zsűri által kiválasztott pályaműveket kiállításon mutatjuk be a Bajai Újbor Fesztivál – Baja-Gemenc Természeti Napok idején 2014. szeptember 26-28. között a bajai Szentháromság téren, majd 2014. szeptember 29 – október 31. között a pörbölyi Ökoturisztikai Központban. A díjazottak nevét és fotóját a www.gemenczrt.hu és a facebook.com/OkoturisztikaiKozpontGemenc oldalakon is közzétesszük.

 

A három díjazottat és egy közönségdíjast e-mailen is értesítjük. A díjakat a Bajai Újbor Fesztivál – Baja-Gemenc Természeti Napokon 2014. szeptember 27-én adjuk át a bajai Szentháromság téren.

Díjazás (alkalom még több Gemenci szelfire):

I. helyezett: Gemenci kalandhétvége 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.

II. helyezett:Felfedezőnap Gemencen 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.

III. helyezett:Gemenc ajándékcsomag.

Közönségdíj:2 éjszaka szállás a Gemenc Zrt. valamely vadászházában 2 fő részére, 2015. március 15. és augusztus 20. között.

A nyeremények nem átruházhatóak, pénzre nem válthatóak.

 

Minden pályázónak jó munkát kívánunk! Türelmetlenül várjuk a beérkező műveket!

2237_dsc_0436