Turisztikai Gála Rezéti szarvasraguval

Lenesi fácán pástétom, valamint erdei gombával készített rezéti szarvasragu kápráztatta el a turisztika szakma immár 23. alkalommal megrendezett évadnyitó fogadásán és díjátadó gáláján a meghívott szakembereket.

A Gemenc Zrt. gasztronómiai szakszemélyzete Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejének különleges ízvilágát mutatta be a turisztika hazai és nemzetközi képviselőinek.

TurG_6

Több száz turisztikai szakember ismerkedett meg 2015. február 1-jén a Gemenci erdő vadjaiból készült gasztronómiai különlegességekkel. Rezéti szarvasragu erdei gombával, valamint lenesi fácán pástétom várta a Budapesti Kongresszusi Központban azt a közel ezer meghívottat, akik a XXIII. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadáson megjelentek.

 

 

A nem mindennapi ízvilágot a Gemenc Zrt. gasztronómiai szakszemélyzete álmodta meg, készítette el és kínálta a turisztikai szakma legrangosabb eseményén, az egyetlen olyan alkalmon, amelyen ennek a szerteágazó szakmának legtöbb vezető képviselője megjelenik, valamint a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát.