Uniós támogatást nyert alkalmazottai képzésére a Gemenc Zrt.

A TÁMOP-2.1.3.C-12/ ” Munkavállalók képzése a Gemenc Zrt.-nél” elnevezésű pályázati projekt 118 alkalmazott számára biztosított újabb tanulási lehetőséget.

A pályázat keretén belül a munkavállalók számára az informatikai és nyelvi deficitet csökkentendő képzésekkel kívánják helyzetüket, kompetenciájukat erősíteni, a korszerű gondolkodásfejlesztési gyakorlatokkal pedig a hatékony munkavégzésüket fejleszteni.

A társaság alapvetően négy – erdő- és vadgazdálkodást végző – erdészet segítségével látja el feladatát, ezek a bátaszéki, szekszárdi, hajósi és pandúri erdészetek. Továbbá egy erdészet a hagyományos gazdálkodást kiszolgáló, kiegészítő tevékenységgel foglalkozik, illetve a központ irányítási feladatokat lát el. Az erdőgazdaság – az elmúlt években egyre inkább előtérbe helyeződő – tevékenységei közé tartozik az ökoturisztika is. Az ágazatok ellátásához szükséges irányítási és szervezési munkát felkészült szakemberek végzik, a végrehajtás a fizikai dolgozók feladata.

A cég vezetősége elkötelezett az egész életen át tartó tanulás mellett. Az infokommunikációs technológiák, nyelvi készségek és a berögződött rossz szokások, alkalmazások fejlesztése és frissítése fontos feladat a vállalkozások vezetőinek. A gazdasági, társadalmi és technológiai változások rendkívül gyors és folyamatos alkalmazkodást kívánnak meg. A szerkezetváltási folyamatok kezelésének legfontosabb eszköze a képzés, amelyhez jelen pályázati projekt remek lehetőséget biztosított a szervezetnek.

2853_phoca_thumb_l_szt_logo