Vadgazdálkodási konferencia

Különleges szakmai konferenciával is várja az érdeklődőket az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.

Ez a rendezvény elsősorban a gyakorló vadászoknak, vadgazdálkodóknak, természet kedvelőknek szól, az előadók ennek megfelelően nemzetközi és magyar gyakorló vadászok, kutatók, oktatók, állategészségügyi szakemberek, természetvédők, jogászok és szakmai szervezetek.

A rendezvény első négy napján (szeptember 29. – október 2.) a C-pavilon Konferencia központjában rövid, pörgős, 20 perces előadásokra kerül sor, az ötödik napon pedig (október 3-án) szakmai, terepi programok várják az arra regisztrálókat, a Pilisi Parkerdő Zrt. területén.

A konferencia 4. napján egy külön teremben a vadkár, mint aktuális téma is szerepet kap, bemutatva az innovációs lehetőségeket, a jogi környezetet, és a konfliktusok lehetséges megoldásait.

A konferencia összes előadása a világkiállításra megváltott belépőjeggyel, előzetes regisztráció nélkül látogatható! Egyedül a 5., terepi napregisztráció köteles és tartozik hozzá regisztrációs díj!

Bővebb információk a konferencia honlapján találhatók, ahol bemutatjuk az előadások témáját, főbb előadóinkat, valamint a regisztráció köteles terepi nap részletes programsorozatát.

flyer_s