Erdészek a pályán

A KÖZIG Foci Kupa negyeddöntőjébe küzdötte be magát a Gemenc Zrt. focicsapata május 13-án a mátyásföldi Ikarus sporttelepen.

Május 13-án, szombaton a mátyásföldi Ikarus sporttelepen került megrendezésre a XI. KÖZIG Foci Kupa és Családi Nap. A hazai állami szektor legnagyobb és legsportszeretőbb szereplőit várták a XVI. kerületi  sporttalálkozóra.

Közigfoci_23_02

A kupán idén is a minisztériumok, közigazgatási háttérintézmények, kormányhivatalok és állami vállalatok lelkes kollégái mérték össze tudásukat kispályás labdarúgásban. A szurkoló kollégák, családtagok részére a szervező PromoSport Kft. és partnerei idén is különböző programokkal készültek.

Közigfoci_23_03

A 72 nevezett csapatból a “A” csoportot 100 %-os teljesítménnyel, kapott gól nélkül megnyerve jutott a 32 csapatos, egyenes kieséses szakaszba a Gemenc Zrt csapata. Az egyenes kieséses szakaszban előbb a Vas Vármegye Kormányhivatalának csapatát, majd a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. csapatát legyőzve jutott a legjobb 8 közé csapatunk. A negyeddöntőben a későbbi kupagyőztes Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye Kormányhivatala ellen nem sikerült győzedelmeskedni.

Gratulálunk a helyezetteknek és a bajnok Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal csapatának! Köszönjük a PromoSport Kft.-nek a színvonalas szervezést!

Közigfoci_23_05