Idén is a dobogón

Harmadik lett a Gemenc Zrt. csapata szeptember 10-én a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjében Bábolnán.

FakiBajn22_03

Bár az első fordulóban nem nyújtott tökéletes teljesítményt, délután már javítani tudott az Északerdő 100+ csapata, aminek köszönhetően meg is nyerték a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság 2022-es döntőjét. A Bábolnai Gazdanapokon zajló, rendkívül jó hangulatú megmérettetésen a Ritrovi Kft. – Mecsekerdő Zrt. gárda szerezte meg a második helyet, míg a harmadik a Gemenc Zrt. négyese lett.

FakiBajn22_04

A Gemenc Zrt. csapata a délelőtti forduló után még a második helyen állt, ám egy előzésnek köszönhetően végül a harmadik helyen zártak. A Mézes Gergely, Hideg Bence, Papp László, Bottyán Péter négyes komoly teljesítménnyel állhatott fel a dobogóra.

FakiBajn22_02

– Miután megnyertük Ásotthalmon a regionális fordulót, úgy fogalmaztam, hogy voltunk már országos versenyen harmadikok, most miért ne lehetne jobb az eredményünk. Végül azonban 2019-hez képest nem tudtunk javítani, de szerintem ez is egy nagyon jó eredmény. Az utóbbi hetekben többször is készült együtt a csapat, ami meghozta a gyümölcsét. Külön öröm, hogy újra lesz Bajnokok Bajnoka kupa, ahol így mi is ott leszünk 2023-ban – nyilatkozta az Erdő-Mező kérdésére Mézes Gergely.

FakiBajn22_05

A döntő legjobb nyolc csapata meghívást kapott Bajnokok Bajnoka fakitermelő kupára, amit a szegedi Hídivásáron rendeznek meg 2023 májusában.

Forrás: erdő-mező online

Fotók: Varga András/Gemenc Zrt.

FakiBajn22_01